Tampereen päivää juhlitaan 29.9.–1.10. – ilmoita tapahtumasi mukaan

Tampereen syntymäpäivää juhlitaan perinteiseen tapaan koko kaupungin yhteisessä Tampereen päivän viikonlopussa 29.9.–1.10. Oheisohjelman ilmoittautuminen on nyt auki ja yritykset, yhdistykset ja yhteisöt voivat ilmoittaa tapahtumansa osaksi ohjelmaa.

Tampereen päivässä kaupunkiyhteisön tuottama oheisohjelma täyttää kaupungin avoimilla ovilla, kulttuurilla, tutustumiskäynneillä sekä houkuttelevilla tarjouksilla. Kaikki avoimet yleisötilaisuudet, jotka järjestetään tapahtumaviikonloppuna 29.9.–1.10. ovat tervetulleita toteuttamaan  Tampereen päivää.

Tapahtumaviikonloppuun toivotaan monipuolisia ja mieleenpainuvia kokemuksia, jotka riemastuttavat kaupunkilaisia. Voit vaikka avata yrityksesi tai yhdistyksesi ovet, ilahduttaa vieraita esityksillä tai opastuksilla tai tarjota harrastuskokeiluja. Tyyli on vapaa. Tärkeintä on, että olet juhlahumussa mukana.

Ilmoita tapahtumasi mukaan

Suunnittele oma tapahtumasi ja ilmoita se mukaan Tampereen tapahtumakalenteri -sivuston kautta. Sivun kautta ilmoitetut tapahtumat nousevat Tampereen päivän verkkosivujen kalenteriin sekä Aamulehden verkkosivujen Menokoneeseen. Soveltuvien tapahtumien on mahdollista nousta myös Visit Tampere -sivuston tapahtumakalenteriin.

Tampereen päivään ilmoitettuja tapahtumia nostetaan myös Tampereen kaupungin sosiaalisen median kanavissa.

Ohjeet tapahtuman lisäämiseen: 1.    Kirjaudu sisään Tampereen tapahtumakalenteriin osoitteessa tapahtumat.tampere.fi / Luo itsellesi maksuton käyttäjätunnus. 2.    Luo tapahtuman järjestävälle organisaatiolle profiili. Huom. Jos tiedät, että organisaatiollanne on jo olemassa profiili, pyydä sen ylläpitäjää lisäämään sinut saman profiilin ylläpitäjäksi. 3.    Valitse oikeasta yläkulmasta ”Lisää” ja ”Luo tapahtuma”. 4.    Syötä tapahtumasi tiedot suomeksi. Syötä tiedot myös englanniksi, jos se on mahdollista. 5.    Kirjoita tapahtuman tunnisteeksi #TampereenPäivä. Huom. Mikäli tämä valinta jää tekemättä, ei tapahtuma tallennu Tampereen päivän ohjelmistokokonaisuuden alle. 6.    Julkaise tapahtumasi.

Tutustu tapahtumaan osoitteessa: www.tampereenpaiva.tampere.fi

***

Uutista muokattu 8.9.2023: Tapahtuman tunniste eli hashtag muutettu muotoon #TampereenPäivä

Lisätietoja

Matilda Salminen

Tuottaja

Puhelin:

040 586 6453

Teksti: Johanna Sokka
Kuvat: Laura Paronen / Visit Tampere