Liikunnan iloa Tampereen päivänä 1.10.

Tampereen päivää juhlistetaan tänä vuonna liikunnallisesti eri puolilla kaupunkia. Liikuntapalvelut tarjoaa kuntalaisille vapaan pääsyn kaupungin uimahalleihin ja kuntosaleille.

Tampereen päivän kunniaksi liikuntapalvelut tarjoaa kuntalaisille sunnuntaina 1.10. vapaan pääsyn kaikkiin uimahalleihin, lisäksi Tampereen uintikeskuksessa on mahdollisuus ulkoaltaiden käyttöön. Sunnuntaina on vapaa pääsy myös kaupungin kuntosaleille.

Kalevan liikuntapuistossa vietetään Nuorten pelipäivää musiikin siivittämänä 1.10. klo 14–17. Luvassa on koripalloa, sählypelejä ja villasukka-beach volley -otteluja. Mukana yhteistyössä on Yökoris Tampere. Tapahtumalla on säävaraus.

Liikuntapalvelut tarjoaa kuntalaisille sunnuntaina myös mahdollisuuden tutustua maksuttomasti ohjatun liikunnan vesijumppiin, ja tarjolla on myös kuntosalilaiteopastusta. Vesijumppiin saa uimahallin kassalta poletin, jolla pääsee ryhmään mukaan. Huomioithan, että vesijumpissa on rajallinen määrä paikkoja.  

  • Tampereen uintikeskus, kuntosalilaiteopastus klo 12–14, vesijumpat ulkoaltailla klo 11 ja klo 15
  • Tesoman uimahalli, vesijumppa klo 12
  • Hervannan uimahalli, syvän veden jumppa klo 11, kuntosalilaiteopastus klo 15–16
  • Pyynikin uimahalli, syvän veden jumppa klo 16
  • Kaukajärven vapaa-aikatalon kuntosali, kuntosalilaiteopastus klo 11–14
  • Tesoman jäähallin kuntosali, kuntosalilaiteopastus klo 10–11.30

Avoimien ovien liikunnallisella tapahtumalla halutaan tarjota kaikille kuntalaisille mahdollisuus kokea liikkumisen ilo. Liiikuntapalvelut vastaa samalla tasavallan presidentti Sauli Niinistön elokuussa syntymäpäiväviikollaan esittämään liikkumishaasteeseen, jolla hän haluaa kannustaa suomalaisia liikunnan pariin. Tehdään yhdessä Tampereen syntymäpäivästä liikkumisen iloinen juhla!

Teksti: Satu Jarva
Kuvat: Satu Jarva