Virtuaalitapahtuma: Vieraana Niina Salmenkangas

1.10.2021
10.00 - 10.30
Internet
Eva Kallioranta

Kirjastonhoitajat Helena Paloposki ja Juhani Koivisto haastattelevat uutta Tampereen kaupungin kirjastopalvelujohtaja Niina Salmenkangasta.

Millainen on Tampereen kaupunginkirjasto vuonna 2021? Entä millaisia ovat kirjastot tulevaisuudessa?

Tampereen kaupungin kirjastopalvelujohtajaksi on valittu filosofian maisteri Niina Salmenkangas 20.9.2021 alkaen. Niina Salmenkangas on toiminut tammikuusta 2021 alkaen Tampereen kirjastopalveluiden vs. johtajana.

Vuodesta 2018 Niina Salmenkangas toimi Tampereen kaupunginkirjaston palvelupäällikkönä vastuualueenaan lasten ja nuorten sekä musiikki- ja lehtipalveluiden kehittämisen johtaminen. Salmenkangas on myös koordinoinut lastenkirjastotyön kehittämistä Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

Kirjastopalvelujohtaja johtaa Tampereen kaupungin kirjastopalveluiden toimintaa, taloutta ja henkilöstöä. Tampereen kaupungin kirjastoverkossa on 15 kirjastoa: pääkirjasto Metso, neljä aluekirjastoa ja 10 lähikirjastoa. Lisäksi kirjastopalveluja täydentävät kaksi kirjastoautoa, kotipalvelu sekä laajat omatoimiaukiolot lähikirjastoissa. Kirjastopalveluissa työskentelee noin kaksisataa henkilöä. Kirjastopalvelut ovat osa sivistyspalvelujen kulttuurin palveluryhmää.

Haastattelun voi katsoa myös tallenteena ensiesityksen jälkeen Tampereen kaupunginkirjaston YouTube-kanavalta.
Päivät
1.10.2021
Aika
10.00 - 10.30
Sijainti
Internet
www.youtube.com/TampereenKirjasto
Hinta
Maksuton
Järjestäjä
Tampereen kaupunginkirjasto
Lisätiedot Verkkotapahtuma