Osallistu!

Tampereen syntymäpäivää juhlitaan 30.9.–2.10.2022 erilaisin tapahtumin ympäri kaupunkia. Tampere juhlii tänä vuonna 243-vuotispäiväänsä.

Järjestetään yhdessä juhlat, jotka täyttävät keskustan ihmisillä, ilolla ja kaupunkikulttuurilla. Suunnittele Tampereen päivän viikonlopuksi mieleenpainuva kokemus, joka riemastuttaa koko kaupunkia. Voit vaikka avata yrityksesi tai yhdistyksesi ovet, ilahduttaa vieraita esityksillä tai opastuksilla tai tarjota harrastuskokeiluja. Tyyli on vapaa, tärkeintä on, että olet juhlahumussa mukana!

Miten ilmoitan tapahtumani mukaan?

Suunnittele oma tapahtumasi ja ilmoita se mukaan Pirkanmaa Events -sivuston kautta. Sivuston kautta ilmoitetut tapahtumat nousevat Tampereen päivän verkkosivujen kalenteriin. Tapahtumatiedot siirtyvät samalla myös Menoinfon ja Visit Tampereen tapahtumakalentereihin. Nostamme kalenteriin ilmoitettuja tapahtumia myös Tampereen kaupungin sosiaalisen median kanavissa.

31.8. mennessä tulleet tapahtumat listataan tamperelaiskoteihin jaettavaan Tampere-lehteen. Jos haluat tapahtumasi näkyvän lehdessä, ilmoitathan sen mukaan viimeistään keskiviikkona 31.8.2022.

Ohjeet tapahtuman lisäämiseen:

  1. Kirjaudu sisään Pirkanmaa Eventsiin / Luo itsellesi maksuton käyttäjätunnus.
  2. Valitse yläpalkista lisää uusi ja tapahtuma.
  3. Syötä tapahtumasi tiedot.
  4. Valitse Kattotapahtuma-kohdasta ruutu: Tällä tapahtumalla on kattotapahtuma ja hakukentän valikosta kattotapahtumaksi Tampereen päivä. Huom! Mikäli tämä valinta jää tekemättä, ei tapahtuma tallennu Tampereen päivän ohjelmistokokonaisuuden alle.
  5. Julkaise tapahtumasi.

Mikäli ilmoittamasi ohjelma ei ilmesty kalenteriin, otathan yhteyttä sivuston ylläpitäjään: [email protected]